Ut med det gamla in med det nya!

Ut med gamla -in med det nya!
Varför inte starta året med att kolla igenom din basgarderob? (Basgarderob -din personliga uniform)
Kanske är det dags att tömma, rensa och plocka ut det du inte längre använder? Tänk hållbarhet och långsiktigt när du bygger upp din bas. Skissa upp dina kläders PPA (Pris Per Användning) och utgå därifrån vid nästa köp. Satsa på bättre kvalitét och plaggets livslängd kommer blir längre.

Dessa plagg här nedan är några av de jag rekommenderar mina kunder att börja med när en ny basgarderob skall byggas upp:

– 1-2 par jeans ex svart och blå

– finbyxor ex kavajbyxa eller liknande

– pennkjol

– kavaj utgå från din stil

– kofta eller tröja i ex kashmir, mohair

– t-shirt ex vit, svart, grå

– vit skjorta

– den lilla svarta

– sneakers, pumps, ballerina eller liknande

– addera med massa fina accessoarer som säger vem DU är. Kanske har du något signatursmycke som du alltid bär. Ring eller armband? Klocka eller örhängen? Jag kommer mellan varven återkomma med just basen och hur man bygger den vidare under olika säsonger samt hur du kan använda alla plaggen över alla säsonger.