How to be Parisian?

Det var precis som jag föreställde mig! Paris blev den staden jag förälskade mig i mer än någon annan stad, kärlekens stad. Det var som som på film. Folk cyklade omkring med baguetter, det spelades musik runt gatuhören, doften av nybakade croissanter i luften, herrar som strosade runt i baskrar och lyckliga par skuttade förbi hand i hand. Staden var laddad av romantik och passion. Allt var vackert – jag blev förälskad!

Första gången jag satte foten i Paris fascinerades jag av deras stil, inte kläderna i första hand. Det var attityden, deras självsäkerhet som gjorde stilen. 

Återvänder minst en till två gånger per år med min man och sist vi var nere köpte jag denna bok.”How to be Parisian -wherever you are” Ja ni kanske förstår  varför?! Här finns ju alla ingredienser till deras säkra stil. 😉