Kolsyra i ansiktet -bästa medicinen efter barnkalas x 2! 

Har i helgen haft ljuvliga dagar med vänner och familj då vi firat sonen som fyllt år. Vi har styrt upp två barnkalas varav det ena var med 10 kids utan föräldrar. Fullt ös medvetslös! Det var längesedan det var så skönt att däcka i soffan som det var just igårkväll, det kan jag lova! 😉 

Men innan soffläget körde jag ett hårt intervallpass på gymmet och avslutade med SPA hemma i badrummet. Har hört så gott om FILORGAS djuprengörande mask med hyaluronsyra -och sannerligen ger den resultat, på stubinen! ​

​En annorlunda djuprengörande mask som exfolierar och gör huden silkeslen. Det bubblar och kittlas, ja det känns som festen fortsätter i hela ansiktet helt enkelt. Hahaaa!

Somnade som en prinsessa med len hy,  välsignad och så tacksam för allt och alla som guldkantar vardagen.