Rosa är inte en färg, det är en attityd! 

Om jag måste jag välja EN färg så får det bli rosa. Rosa i alla varianter! Älskar rosa allt från cerise, puderrosa, babyrosa, bubbelgumsrosa yes -YOU name it. 

”Rosa är inte en färg -det är en attityd”  har Miley Cyrus sagt. Fantastiskt, jag håller med till fullo. 
Blir alltid så glad och inspirerad av denna bedårande kulör. Genom hela livet har det varit min favoritfärg i både kläder, make up och inredning. Min mor syddde bl.a. neonrosa revär i sidan på mina typiska 90-tals jeans. Jag bar allt från rosa mössor, rosa jackor, rosa klänningar, rosa mormorskängor, rosa sänghimmel, rosablommigt bänkpapper…  Ja, hjälp! Med lite perspektiv känns det som att det överhuvudtaget inte fanns några gränser, Hahaa! Men det har väl lugnat sig något tack och lov. Jag hade bl.a. cerisefärgade pumps och sotade ögon i knallcerise  skugga när jag stod brud, för snart nio år sedan. 

Rosa är en färg som denna vår kommer vara en av den allra hetaste och då i alla nyanser. Våga kombinera denna ljuvliga färg med både rött, gult, orange och lila som är några av vårens heta färger. Blanda upp det rosa med den sportiga looken, rockiga looken, klassiska looken och sobra looken. 

Så ta helt enkelt fram 90-talet (som just nu är hetare än någonsin) i dig och GO CRAZY denna vår!!!

 

One thought on “Rosa är inte en färg, det är en attityd! 

Comments are closed.