Vårens ”måste-ha-plagg”…

Nu när våren nalkas önskar kunderna en fräsch, snygg och användbar garderob. Här nedan följer svaren på vad som är mer eller mindre ett måste! 😉

  • En snygg trenchcoat. Som du kan bära till allt i alla lägen. Välj antingen en klassisk eller en som sticker ut lite. Perfekt att bära ovanpå kostym, dräkt eller en lite mer nerdressad och casual stil. 
  •  Sneakers. Finns det ett säkrare vårtecken än att köpa ett par nya fräscha sneakers och promenera med på de nysopade gatorna?! Love it! Det finns ju en uppsjö att välja och vraka bland, men välj ett par som framför allt är sköna. Vill du ha en mer klassisk dojja eller vill du kanske sticka ut lite -bara att släppa loss fantasin. När jag var i London såg jag längs gatorna alla varianter på folks fötter, så kreativt och roligt. 
  • Ljusa croppade jeans. Så fräscht till sneakers och trench. Men också snyggt att bryta av med en klassisk kavaj.  Ett måste denna vår! 
  • Sunglasses! Rekommenderar att ha ett par klassiska bågar och kanske ett par andra lite roligare -bär det som en accessoar och låt den få bygga ihop en hel outfit. Men framför allt -var rädd om dina ögon! 
  • Vårfräscht nagellack -jag älskar att till våren plocka fram de ljusare pastelliga tonerna, vitt eller nude men även färgstarka såsom korall, cerise, orange eller någon härlig blå ton. Och har du möjlighet passa på att lyxa till det och gå till salong och rusta upp både fötter och händer såhär i vårdtider.
  • Solpuder/rouge. Hitta en färg nära din egna hudton med lite skimmer i, dra lite lätt över käkbenet, panna och dekolletage så får du en snabb kickfix. Tycker att både Bobby Brown och Guerlain har oemotståndliga och fina kulörer. Perfekta att till vintern använda som rouge och till vår-sommar som ett lätt solpuder. 
  • T-shirt, några vita krispiga bas T-shorts är ju alltid väldigt fräscht till våren att dra på bara som den är, under kavajen eller addera med något smycke. 
  • Peeling. En skön kroppsskrubb kommer ju mer än någonsin till sin rört redan nu. Att få skrubba bort all torr vinterhy som avlägsnar alla döda hudceller och sedan smörja in de lurviga med en riktigt fuktgigvande lotion. Börja med att först torrborsta hela kroppen (jag brukar ta en helt vanlig hederlig skurborste som används till att skura golven! Köper den på matbutikens städavdelning. OBS, var försiktig de första gångerna du vevar runt med den för att undvika sår! Hahaa) 

Ut och njut i solen & glöm inte smörja in med SPF -solens strålar är trots allt väldigt starka just nu. 🌸🌸🌸

Pöss!