”Blomstra ut och bli den DU är tänkt att vara!”

Gokväll i stugorna! 


”Blomstra ut och bli den DU är tänkt att vara.” 🌿Nu tar vi helg folks! 

Firar detta bla med att smeta på The black peel mask. Så underbart gött! Dra loss veckans smuts som samlats och inta helgen med glädje. Hahaa. När den torkar in och skall avlägsnas kan det vara lite smärtsamt och all smuts visar sig tydligt! Jag kom då i stunden att tänka på alla dessa masker som vi ibland bär runt på. Tänk om vi bara kunde vara lite mer transparenta mot varandra, släppa gardet om ”det perfekta” och våga dra loss en del av de maskerna vi bär. Det kan vara smärtsamt eftersom det kan bli sårbart. Ibland oerhört sårbart eftersom vi blir mer äkta. Men jag tror att det gömmer sig en mycket djupare dimension som vi kan nå, bara vi släpper taget. Det kommer annars begränsa oss till att faktiskt  kunna blomstra ut och bli den vi är tänkt att vara..🕊Bless U guy’s.