”Störst av allt är kärleken”

Vilken fin helg vi haft. Min älskade lillasyster Fanny stod brud och gifte sig med sin drömprins. Allt var som i en saga.  Helgen bjöd på fantastiskt sommarväder med blå himmel och liksom brudparet strålade ju även solen. Fannys bröllopsklänning hade hon designat tillsammans med vår kära mor som sedan skräddat den in i minsta detalj. En fantastiskt vacker spetsklänning med öppen rygg och klädda knappar. Till brudbukett bar hon nyplockade liljekonvaljer. Allt var så genomtänkt och så personligt och allt var dessutom ekologiskt och närodlat. 

Det gick ju inte många sekunder från dess att kyrkodörrarna öppnades och brudparet skred in till att tårarna började rulla. Blir alltid så rörd på vigslar och alldeles speciellt var det ju denna gången då det var min alldeles egna lillasyster. Älskar dig så!Fick äran att sjunga ett par låtar under vigseln, men oj så rörd jag blev! Har sjungit på oändligt många bröllop och vigslar men denna gången var det alldeles speciellt då text och ton skapade bilder i mitt inre och målade upp historier och minnen parallellt som jag tittade in i brudparets glittrande ögon. 

Innan bröllopsdansen byttes brudens puderrosa klackarna ut till ett par Stan Smith och även de i samma färgton, urtjusigt! Så många vackra tal till brudparet som fick ögonen att vattnas. Ord som ”Störts av allt är kärleken” var återkommande under hela dagen och visst är det så, kärleken övervinner allt. 

Tack finaste Brudpar för en helt fantastisk fin och välsignad fest på alla de tänkbara vis. ❤️Här tillsammans med mitt livs stora kärlek.

 

3 thoughts on “”Störst av allt är kärleken”

  1. Såå vackert skriver Johanna! Och så roligt att få se bilder från bröllopet 🙂 Puss och kram ❤

Comments are closed.