SWAG, sol och skateboard. 

Vi kom hem efter en ljuvlig vecka i Cascais förra veckan. Cascais, Portugal som vi tillbringade tillsammans med goda vänner. Fina dagar på stranden, city samt massvis med god mat.  Känslan att lägga sig i solen och höra vågornas brus är för mig en sådan frihetskänsla. Tiden står stilla och alla tankar, stress samt funderingar sätts på paus för en stund.
Dock blev jag väldigt förkyld på flyget hem, någon form av flunsa och ögoninflammation med rödklädda ögon. Trots det känner jag mig utvilad fast att det inte riktigt ser så ut, haha! Men som jag tidigare har nämnt så är ju rött en av höstens stora färgtrender! 😉

​Jag passade på att köpa ett par ursnygga tomteröda byxor, perfekt till sommarkvällarna men även till hösten för att styla med en grovstickad tröja eller kavaj. Bild kommer…

En kväll delade vi upp oss så att killarna var hemma med barnen och vi tjejer drog ut på shopping och middag. Vi spenderade både tid och pengar i det stora shoppingcentret Colombo som ligger mitt i Lissabon. När klockan närmade sig 23.55 stod vi fortfarande fnittriga kvar i provrummen och det var dags att lägga på en rem då butikerna stänger 24:00. ​

​Det var längesedan jag hade så roligt och mycket tid till att prova kläder. När vi packat bilen till bredden med klänningar, byxor, toppar och fina underkläder var vi verkligen inspirerade att möta sommaren hemma i Stockholm! Kvällen därpå var det dags för killarna att göra samma sak. Bilder skickades på snygga plagg och även dom kom hem med bilen full!
Min make har länge spanat efter perfekta skateboardskor som passar både på kontoret och på bräda. Lycklig var han minst sagt då han hittade ett par. Det är så snyggt när man blandar det sportiga, trendiga och det kostymiga. På bilden här nedan är han på väg till jobbet i ett par Filippa K kostymbyxor, Oxford- skjorta från GANT, jeansjacka från Weekday, klassisk dataväska från Tiger of Sweden och skorna från Nike. Våga blanda stilarna lite, så snyggt! Känns oftast lite ledigare men fortfarande väldigt stilrent.

Snygg outfit från Lissabons gator.

På flygplatsen påväg hem passerade en lång stilig man förbi oss och min väninna frågade mig mer glimten i ögat vad jag som personal shopper skulle säga om hans stil. Så jag gick med raska steg ikapp honom och spanade in. Haha och det gjorde tydligen min make också för när jag kom fram stod de redan och snackade och min man hyllade hela hans personlighet och stil. SWAG!

 Pedro Crispim, och det visade sig att han jobbar som stylist och modell. URTREVLIGT möte sådär spontant en tisdagmorgon på en flygplats mitt i Europa. Han blandar också sin stil på ett fantastiskt snyggt, stilrent men samtidigt lekfullt och med en väldigt snygg harmoni i färgskalorna som gör hela looken.

Nu kära vänner, dags för midsommarhelg och firar sommaren och solen men glöm inte solskyddet på! En av mina favoriter för ansiktet är Decleor Aroma Sun Expert spf 30. Luktar gott, kladdar inte och sitter väldigt bra även efter dopp i saltvatten.
GLAD MIDSOMMAR nu kära vänner! Ät mycket sill och jordgubbar och sväng dina lurviga runt midsommarstången. Puss.
.