London calling

Har under tre hela dagar inspirerats längs Londons alla de möjliga gator. Mötte våren direkt vi klev av planet och kände doften av gräs, fågelkvitter och körsbärsträden stod i full blom. Londons cityfolk strosade i sneakers, tunna vårjackor och solglasögon. Det bjöds på 17 grader varmt och sol  -ljuvligt minst sagt. 

Mötte bla denna sköna artist/designer Kervin Marc som under många år designat ursnygga skinnjackor, gissa om jag blev sugen på att köpa en till?! Tyvärr blev det alldeles för många val bland dessa hantverk. Hahaa! Så trevlig att höra hans story hur han tänkt i sin design, vilka material, färgval och trender han följer. Som ni vet hör ju skinnpajen in i basgarderoben och ja, minst en! Den snugga olivgröna jackan han bär på bilden är ett axplock av det han gjort.

Gult är (inte) fult! Som jag nämnt tidigare så är gult i alla de möjliga tonerna en av vårens stora trendfärger. Blev så glad av denna tjej som svepte förbi längs Redchurch street, hon gick verkligen all in och matchade upp denna ljuvliga kulör på ett fantastiskt kreativt sätt! 


Älskar doften av att kliva in i en liten charmig bokbutik -det hör ju lite till att  få med sig hem ett par snygga coffee table books. Köpte bla denna inspirerande Fashion Quotes-bok. 


Bye Bye -på återseenden London!